Remy Groeneveld - Zang

zangeres Remy Groeneveld

Remy, als front-vrouw, neemt de lead-zang voor haar rekening en zorgt voor de juiste presentatie van Hotspot. Vele jaren ervaring in performen zorgen ervoor dat ze in staat is om van ieder feest iets bijzonders te maken. Remy voelt zich thuis op het podium en is een geboren entertainster. Haar stem is geschikt voor zowel zwoele jazzy klanken als voor het stevige dans en pop-repertoire. Ze weet ook stevige rock en soul voor haar rekening te nemen en staat daarin haar 'mannetje'.

Marcel Hoffer - Basgitaar/Contrabas/Zang

Basgitaar/Contrabas/Zang - Marcel Hoffer

Marcel is een zeer bedreven bassist die door de jaren heen op meer dan 1500 locaties zijn diensten heeft bewezen. Hij zorgt voor een stevige basis die nodig is, maar weet ook zijn eigen gezicht te tonen in verrassende melodieuze harmoniŽn en groovende licks. Hij is de stuwende factor maar kan ook geheel in dienst van de muziek zijn bijdrage leveren. De contrabas wordt met hart en ziel bespeeld bij de jazz en rockabilly/swing nummers.

Onno Hulsman - Gitaar/Zang

Gitaar/Zang - Onno Hulsman

Onno heeft met succes het conservatorium doorlopen en is een zeer smaakvolle en creatieve gitarist. Hij heeft veel ervaring opgedaan in stijlvolle jazz-orkesten maar ook in disco en soulformaties. Onno is een allround gitarist met roots in de jazz, soul, funk en R&B maar hij kan ook prima zijn ei kwijt in pop en rock. Hij heeft de juiste apparatuur om een scala van effecten te toveren uit zijn gitaar maar kan deze ook akoestische heel puur en kwetsbaar laten klinken. Onno houdt zich bezig met het bewerken van repertoire op geheel eigen wijze waardoor Hotspot met hun versies van bekende nummers een eigen gezicht laat zien.

Arnold Presburg - Drummer

drummer Arnold Presburg

Arnold is de rotsvaste spil achter zijn drums. Hij hanteert zijn instrument in de juiste proporties en weet met zijn gepaste volume een dynamische sfeer te creŽren. Arnold heeft in verschillende formaties gespeeld, hierdoor beheerst hij diverse stijlen en is het voor hem geen probleem om met percussie de juiste begeleiding te leveren.


Jacco Beers - Piano/Synthesizer/Zang

Piano/Synthesizer/Zang - Jacco Beers

Jacco sluit bijzonder goed aan bij de rest van Hotspot door zijn creatieve inbreng van geluiden. Hij bespeelt zijn toetsenborden op doortastende wijze en weet uit zijn synthesizer de juiste sounds te halen. Ook zijn de Rhodes-piano en Hammond-orgelpartijen voor Jacco een welkome afwisseling en met een gedreven enthousiasme weet hij bij ieder optreden weer de juiste toon te zetten.